Minőségi hangzásélmény a Cantemus Énekműhelyeseknek

Tisztelt Cantemus barátok!

A Nyíregyházi Cantemus Kórus szervezésében létrejött Cantemus Énekműhely projekt január 19-én esedékes soron következő programja ismét magas színvonalú, tartalmas élményszerzést tartogat a programban részt vevő diákoknak.

A „kórusovisok” január 10-i bemutatkozó koncertje után, ez alkalommal a „Koncertélmény-Élménykoncert” program hat partnerintézményének 120 általános és középiskolás diákja ismerkedik a szimfonikus zenekari hangzás teljességével. S hogy tényleg meghatározó élmény legyen a közülük sokaknak első találkozása az élő zenekari hangzással, mindjárt egy életkorban hozzájuk közel álló, kiváló ifjúsági szimfonikus zenekart hallhatnak majd a Kodály Zoltán Általános Iskola hangversenytermében. A Ménesi Gergely vezényelte Zuglói Filharmónia Szent István Király Filharmonikus Zenekara garancia a minőségi hangzásélményre, hiszen 2011-2013 között ez a zenekar lett a kitüntetettje a Nemzeti Ifjúsági Zenekar megtisztelő címnek. Műsorukon Bach, Haydn, Beethoven és Mendelssohn egy-egy csodálatos és közkedvelt műve szerepel majd.

A január 19-én 16:30-tól kezdődő koncert része a Cantemus Családi Bérlet hangversenysorozatnak, így csak a bérlettel rendelkezők és a Cantemus Énekműhely „Koncertélmény-Élménykoncert” programjában részt vevő diákok számára látogatható, de aki kíváncsi rá, az interneten a www.cantemus.hu honlapról élőben belekukkanthat az előadásba.