Koncertnaptár

KONCERTNAPTÁR
jún
28
hét
2021
ADORJÁN GUSZTÁV EMLÉKHANGVERSENY A KODÁLY TEREMBEN @ Nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola
jún 28 @ 19:00 – 20:30

A koncerten a Cantemus Vegyeskar, a Pro Musica Leánykar és a Cantemus Gyermekkar lépnek fel. Jelen szabályok szerint védettségi igazolvánnyal látogatható.

A koncertre történő jegyek megvásárlásával a SZ-SZ-B Megyei Jósa András Oktatókórház COVID osztályának munkásságát ismerhetik el és támogathatják további működésüket.

A Nyíregyházi Cantemus Kórus immáron 13. alkalommal rendezi meg a Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivált. Ebben az évben viszont nem a világ érkezik hozzánk vendégségbe, hanem az világhálón keresztül mi, mint nézők látogatunk el más nemzetek kulturális online terébe. A teljes program a jótékonyság jegyében zajlik, a felajánlott összeget a  nyíregyházi Jósa András Oktatókórház COVID osztályának ajánljuk.

2021. június 20-tól július 10-ig a XIII. Cantemus Fesztivál és Mesterkurzus (Online) nagyszerű lehetőséget ad a kóruszene iránt érdeklődőknek, hogy az interneten kiváló szakmai kurzusokat és előadásokat követhessenek. Mindez ingyenesen a cantemusfestival.org.hu oldalon érhető el.